Hoe maak je worteltaartjes?

Hoe maak je worteltaartjes?

Een unieke en smaakvolle verrassing op ieder feestje zijn deze overheerlijke worteltaartjes. Je maakt ze gemakkelijk met behulp van tartelettevormpjes en aan de hand van het volgende recept. 

Ingrediënten:

  • 350 gram geraspte wortels
  • 3 eieren
  • 150 gram suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 150 gram bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 100 gram boter
  • 100 ml melk

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Meng de geraspte wortels, eieren, suiker en vanillesuiker in een grote kom.
  3. Voeg de bloem, bakpoeder en kaneelpoeder toe en meng tot een glad beslag.
  4. Voeg de gesmolten boter en melk toe aan het beslag en meng deze goed door elkaar.
  5. Vet de tartelettevormpjes in en verdeel het beslag over de vormpjes. Bak de taart vervolgens in de oven gedurende ongeveer 40-45 minuten, of totdat een satéprikker die erin gestoken wordt er schoon uitkomt.
  6. Laat de taart afkoelen voordat je hem serveert.

Optioneel: voeg voor een extra smaakje aan de worteltaart noten zoals walnoten of pecannoten toe.


laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


BEKIJK DE BAKPRODUCTEN